Po otworzeniu
strony z szczegółami na Koncie Backup, możesz edytować konto, tak jak na poniższym rysunku
Konto Backup może być:
- Aktywne - ten status Konta Backup informuje, że wszystkie funkcje są aktywne.
- Zawieszone - ten status Konta Backup informuje, że konto jest utrzymywane (plan taryfowy i konfiguracje), ale nie może być używany. Status może być konfigurowany ręcznie przez użytkownika lub system jeśli środki na koncie zostaną wyczerpane.
W celu zmiany statusu konta (AKTYWNY/ZAWIESZONY) kliknij odpowiadający mu przycisk.
 |
 |
| Aktywuj |
Zawieś |
Jeśli chcesz zawiesić konto,
lub aktywować konto,
system poprosi o potwierdzenie operacji.