W przypadku natychmiastowego anulowania konta Backup for Microsoft 365 (zarówno dla rozwiązań współdzielonych, jak i dedykowanych), wszelkie poniesione koszty za określoną usługę zostaną utracone. Kopie zapasowe zostaną nieodwracalnie usunięte w czasie anulowania usługi. Również konfiguracje Veeam Service Provider Console i Veeam Restore Portal zostaną usunięte, a dostęp nie będzie dłużej możliwy.
W celu usunięcia konta Backup for Microsoft 365, zaloguj się do strony szczegółów technicznych usuwanego konta poprzez kliknięcie przycisku
ZARZĄDZAJ.
Kliknij przycisk
USUŃ USŁUGĘ w sekcji
OPERACJE USŁUGI.
Wyświetlone zostanie okno
Usuń username_company, w którym możesz wybrać spośród dwóch opcji:
Zatwierdź operację za pomocą przycisku
OK, POTWIERDŹ.