W celu anulowania zaplanowanej przy kolejnym odnowieniu zmiany planu taryfowego (użytkownicy i przestrzeń) konta Backup for Microsoft 365, wykonaj następujące kroki:
- przejdź do strony szczegółów technicznych konta Backup for Microsoft 365;
- na samej górze strony pojawi się wiadomość, wskazująca na zaplanowane zmiany planu (użytkownicy i przestrzeń), które zostaną wprowadzone przy kolejnym odnowieniu usługi;
- kliknij przycisk anuluj zmiany;
- pojawi się okienko, w którym należy zatwierdzić anulowanie zaplanowanej zmiany planu taryfowego;
- kliknij przycisk ANULUJ ZMIANY, aby zakończyć operację.
Jeśli zaplanowana została zmiana zarówno liczby użytkowników, jak i przestrzeni dyskowej, nie jest możliwe anulowanie tylko jednej z tych zmian. Anulowane zostaną wszystkie zaplanowane zmiany.