Jeśli rozpocząłeś procedurę
usunięcia konta Backup for Microsoft 365 wybierając opcję
dd/mm/yyyy, na koniec okresu rozliczeniowego, usługa pozostanie aktywna do jej daty wygaśnięcia.
Jeśli chcesz anulować zaplanowane usunięcie i przywrócić automatyczne odnowienie usługi, wykonaj następujące kroki:
- przejdź do strony szczegółów konta Backup for Microsoft 365 za pomocą przycisku ZARZĄDZAJ;
- w strefie statusu wyświetlać się będzie informacja: Usługa i wszelkie dane zostaną usunięte dd/mm/yyyy;
- kliknij przycisk Anuluj usunięcie, aby zatrzymać usunięcie usługi po zakończeniu jej okresu rozliczeniowego;
- otwarte zostanie okno Anulowanie zaplanowanego usunięcia;
- zatwierdź operację za pomocą przycisku OK, POTWIERDŹ.